Een ‘blow job’ langs de rand van de weg

We stoppen langs de kant van de weg. Ik weet niet wat er aan de hand is als ik in mijn ogen wrijf en slaperig opkijk. Wakker geschud uit mijn middagdutje zie ik James met fronsende wenkbrauwen. Onmiddellijk zit ik rechtop in mijn stoel. ‘Toch geen pech?’ Een benauwd gevoel bekruipt me. Ik veeg de lokken uit mijn gezicht. ‘Nee, geen pech’ zegt hij als hij met zijn hand door mijn haar glijdt. Zijn ogen verraden waar zijn gedachten zijn en nog geen moment later trekt hij zachtjes aan mijn haren en duwt mijn hoofd richting zijn kruis. Zijn broek is al open en hij duwt zijn lid in mijn mond. Ik spartel tegen van de onverwachtheid maar hij is veel sterker. ‘Ik wil dat je me pijpt, ik heb onwijs veel zin.’ Zijn stem is geil en al snel ben ik dat ook.

‘Ik wil dat je me pijpt, ik heb onwijs veel zin’
De auto’s scheuren langs ons maar niemand die ons ziet. Mijn hand glijdt over het gevoeligste gedeelte van zijn stijve en mijn tong zorgt voor dat extra zetje. Mijn hoofd gaat op en neer terwijl de binnenkant van deze minicamper het gekreun weerkaatst. Als ik even opkijk terwijl mijn hand het werk doet, zie ik dat zijn ogen gesloten zijn en zijn hoofd iets naar achteren gekanteld tegen de bestuurdersstoel rust.

Zuurstof tekort
Hij opent zijn ogen en ziet me kijken. Hij kust me in mijn hals en fluistert: ‘Had ik al gezegd dat je mocht stoppen?’ Langzaam maar met dwingende hand duwt hij mijn hoofd weer naar zijn lid dat ik gulzig in mijn mond neem. Als ik hem diep in mijn mond voel, duwt hij me nog iets verder. Zijn kont komt iets van de stoel af en alles in mij protesteert. Ik probeer omhoog te komen om zuurstof op te nemen maar hij houdt me nog iets langer vast. Met mijn handen grijp ik om me heen om maar iets van een signaal af te geven dat ik lucht nodig heb, als hij me loslaat en ik luid naar adem hap. Direct zet hij zijn hand om zijn keiharde erectie en begint met zichzelf te spelen.

Met mijn gezicht vlakbij zijn kruis concentreer ik me op mijn ademhaling. Hij begint harder te kreunen en ik weet dat hij dichtbij zit. Ik neem hem opnieuw in mijn mond en trillend komt hij klaar. Ik hoor een auto toeteren terwijl ik zijn sperma doorslik. Klauterend kom ik overeind en rek me uit. Mijn rug kraakt als ik uitstap en van plek wissel met James. Hij zal wel uitgeput zijn, de arme man.