Die knappe, dominante en nieuwe buurman van mij…

Een oude herinnering
We rijden al uren. Het landschap wisselt van uitgestrekte vlaktes tot steile hellingen. We hebben 600 kilometer gereden vandaag en ik ben er klaar mee. ‘Bij het eerst volgende dorpje stoppen we James,’ zeg ik terwijl ik nog even mijn ogen sluit op de bijrijderstoel. Mijn gedachten dwalen af naar thuis. Huis opgezegd, baan opgezegd, familie uitgezwaaid en gaan. Ik denk aan Paul, de buurman.

Nog voor ik James ontmoette, leerde ik mijn nieuwe buurman, zijn vrouw en zoon kennen. Paul is een man waar je als vrouw tegen begint te stotteren als hij tegen je begint te praten. Altijd in pak, zijn stropdas netjes omgeknoopt en zijn Rolex goed in het zicht om zijn linkerpols. Helaas weet hij dat vrouwen als was in zijn handen zijn en hij ze zelf kan kneden hoe hij ze wil hebben. Ik denk terug aan het moment dat de deurbel ging, ik open deed en buurman Paul even een kopje koffie kwam drinken.

De bel gaat
Ik hoor iets rinkelen en pak mijn telefoon, niks op te zien. Ik hoor het nog een keer en besef dan dat het de bel moet zijn. In die kleine week dat ik hier nu woon, heeft nog niemand aangebeld. Verschrikt kijk ik op de klok: 21.00 en ik zit al in mijn badjas. Snel leg ik mijn laptop naast me op de bank en doe ik de deur op een kier open. Ik zie het gelijk. Het is de buurman van hiernaast. Het is de man waar je van begint te kwijlen in films, die groot op covers van tijdschriften wordt afgebeeld en de man waar je ’s nachts nat van wakker wordt. Helaas is het ook de man die weet hoe hij eruit ziet, wat hij wilt en wat hij kan krijgen.

Ik doe de deur wat verder open ondanks mijn badjas. Hij zegt niks, glijdt met zijn ogen van boven naar beneden en weer terug. Ongemakkelijk en verstijfd houd ik mijn mond. Iets in mij wordt enorm getriggerd. Ik laat het toe tot hij me recht in mijn ogen aankijkt en glimlacht. ‘Ik heb je eergisteren wel even gezien met mijn vrouw maar een betere kennismaking is wel op zijn plaats. Mag ik binnenkomen?’

Die knappe buurman
In mijn hoofd gaat het snel. Deze man wilt meer, veel meer. Wat wil ik? Ik wil zijn overhemd van zijn lijf scheuren, zijn dure horloge op de grond smijten en mijn naakte lichaam tegen hem aanduwen. Terwijl de stemmen in mijn hoofd harder beginnen te schreeuwen, schrik ik op uit mijn gedachten als ik besluit mezelf niet direct weg te geven.

‘Ik was eigenlijk van plan om naar bed te gaan’, zeg ik terwijl ik wijs op mijn badjas. ‘Waar zou je het over willen hebben? Ik heb een lange werkdag achter de rug en ik heb geen zin in een heel lang gesprek.’ Ik klink verveeld, rol wat met mijn ogen en kijk hem strak aan. ‘Ik heb ook een lange werkdag achter de rug’, zegt hij terwijl hij met zijn rechterhand over de rug van zijn linkerhand wrijft. Op de één of andere manier is het onwijs sexy. ‘Maar uhh, dan ga ik maar,’ knipoogt hij. Hij draait zich om en wacht op het moment dat ik hem terugroep maar er komt niks uit mijn strot. Ik roep hard ‘stop’ maar hij hoort het niet, mijn stembanden produceren niet het geluid wat ze behoren te doen.

In een reflex gris ik de sleutels van het kastje naast de deur, trek de deur achter me dicht en ren hem op blote voeten achter na. Ik verwonder me dat het helemaal niet zo koud is op blote voeten als ik gedacht had. Eenmaal mijn voortuin uit wil ik rechtsaf slaan als twee grote sterke armen me tegenhouden. Ik schrik me rot als mijn mond vlakbij de zijne is en ik in het donker zijn ogen zie glimmen.

Tegen de heg aangedrukt, schuift hij met zijn linkerhand (met horloge) mijn badjas opzij. Elk haartje op mijn lichaam staat rechtop als hij met zijn vingers mijn huid streelt. De opwinding giert door mijn lichaam en ik kijk vluchtig om me heen. Ik wil niet in mijn eerste week al betrapt worden met de buurman. Hij merkt dat ik gespannen ben en glimlacht. Voor ik er erg in heb lopen we mijn huis in. Ik zie dat hij mijn sleutels (hoe komt hij aan mijn sleutels?) op het kastje terug legt en de deur is nog niet dicht of ik ben naakt.

Die dominante buurman
Zijn hoofd glijdt naar mijn borst en hij zuigt aan mijn tepel terwijl hij met zijn linkerhand het gevoeligste gedeelte van mijn lichaam bespeelt. Het is tijd om heft in eigen hand te nemen en ik duw hem van me af en begin zijn overhemd los te knopen.

Hij glijdt met zijn hand naar mijn kont maar ik duw hem weg. Ik kijk hem in de ogen en zie een kleine glimlach tevoorschijn komen. Ik ben nog steeds bezig met zijn overhemd als hij de twee kanten van zijn hemd vastpakt en er hard aan trekt waardoor de knoopjes in de rondte vliegen. Dat was vast een duur grapje. Tja, hij heeft ook niks om verlegen op te zijn.

Ik knoop zijn broek open en hij neemt direct de overhand. Hij pakt mijn natte haar vast en duwt zijn erectie in mijn mond. Zonder enig besef is hij al weer uit me en draait me om zodat ik met mijn handen tegen de muur kom te staan. Dan duwt hij zijn erectie zachtjes bij me naar binnen en voor het eerst hoor ik hem kreunen. Het is een zacht maar heerlijk geluid wat me alleen maar geiler maakt.

Langzaam gaat hij in en uit me en de rillingen verspreiden zich over mijn hele lichaam. Ik merk dat ik strakker wordt maar ik wil nog niet komen, ik moet het uitstellen en ik voel aan hem dat hij het merkt. Hij voelt hoe ik langzaam nauwer word.

Op het moment dat ik niet meer kan en alles moet laten gaan, draait hij me om en zet me tegen de muur. ‘Nog niet,’ fluistert hij in mijn oor als ik hem met grote smekende ogen aankijk. Hij duwt zijn stijve weer in me en ik kom onmiddellijk. Alles om me heen spant samen en laat los, spant samen en laat los.

Die nieuwe buurman
Het blijft doorgaan terwijl hij ondertussen hard in me stoot en alsmaar geiler wordt van mijn samentrekkingen. Hij hijgt en kreunt in mijn oor en mijn lichaam weet niet wat het meemaakt. Ik tril, alles is aangespannen en mijn binnenste komt nog steeds klaar. Hij fluistert mijn naam terwijl hij voor een laatste keer hard in me stoot en niet meer beweegt tot hij in me komt.

Het gevoel is overweldigend en terwijl hij me op eigen benen probeert te zetten, zak ik op de grond. Hij trekt zijn broek omhoog, knoopt het dicht en doet de deur open. Terwijl hij zich omdraait zegt hij: ‘We zijn niet verder gekomen dan het halletje, volgende keer mag je me je keuken laten zien.’