Een goede (afwas)beurt

Vertrouwen in plaats van hartstocht
Ik staar uit het raampje van onze minicamper. Naast ons zit een stel van midden 60 te eten aan hun campingtafeltje, uit campingpannen en op campingborden. Ze kijken nors voor zich uit en praten niet tegen elkaar. Ze lijken zo gewend aan elkaars gezelschap dat een beetje moeite om het naar elkaars zin te maken niet meer nodig is. Het zou ook knapvermoeiend zijn na al die jaren. Toch word ik benauwd van het idee dat James en ik straks stilzwijgend naast elkaar zullen zitten. De passie verliezend in elkaars vanzelfsprekende gezelschap. Het vuur en de hartstocht dat plaats moet maken voor diepgang en vertrouwen.

James en ik gaan nog te kort om ook maar in de buurt te komen bij zo’n relatie. Bij ons wordt ons innerlijke vuur nog van alle kanten aangewakkerd en beide worden we blij van een goed potje seks. Seks is niet enkel en alleen voor het plezier, het genot. Seks verbindt. En het belangrijkste: Na de seks is de lucht geklaard. Irrationele discussies en opeenstapelingen van kleine irritaties verdwijnen gelijktijdig met een orgasme.

Opgeruimd staat netjes
Terwijl je hem achter je hoort hijgen en hij langzaam maar met kracht in je beweegt, ruimen jullie de troep op. De vuile vaat wordt afgewassen tegelijk met jouw tong die zachtjes aan het randje van zijn eikel likt. De kleding wordt gewassen, gedroogd en opgevouwen als hij met zijn vingers en lippen jouw huid doet rillen. Geen plekje slaat hij over. Al kussend verplaatst hij zijn aandacht van je buik, naar je dijbeen. Tussen je liezen is de vloer aan de beurt. Een goede stofzuig- en dweilbeurt doet wonderen.

Als jullie samen het stof van de fotolijstjes met vakantiekiekjes verwijderen, wordt er weer even terug gedacht aan jullie eerste ontmoeting. Het eerste moment samen op vakantie naar Parijs, de stad van de liefde. Seks in de hotelkamer en de gedachte die je had over hoeveel stellen op dat bed niet de liefde met elkaar hadden bedreven. De uitzinnige verliefdheid die al beschreven is in zoveel boeken en liedjes. Je maakte het allemaal mee. En dat alles komt samen in deze minicamper. Een busje waar de geur van seks je tegemoet komt zodra je de deur opent. Dat alles komt samen terwijl hij je steviger vastpakt, zijn ogen wegdraaien, zijn gekreun harder wordt en je volspuit.

Een goede (afwas)beurt
Ik staart uit het raampje van onze minicamper. Het stel van midden 60 is ondertussen opgestaan en maakt zich klaar voor de afwas. Afwassen kan best goed zijn voor je relatie, denk ik nog alvorens James zijn lading in mij spuit, mij een kus in mijn nek geeft en zijn broek ophijst. Maar ik doe toch liever de afwas op deze manier.