In het natte mos op een mysterieuze plek in een bos

Het enige wat ik hoor is het geritsel van bladeren. De wind is gaan liggen en onze voeten brengen ons dieper het bos in. Er ligt een laagje dauw op de bladeren en de luchtvochtigheid is hoog. Ik moet denken aan verschillende horrorfilms waarbij een laagje mist er voor zorgt dat het bos er angstaanjagend uitziet en er gaat een koude rilling door me heen.

De keuze voor vrijheid en angst
Al een paar dagen maak ik hier elke ochtend een ochtendwandeling. De geur van het ochtendbos laat me nadenken over ons leven. De keuze om de vrijheid tegemoet te treden en alle zekerheden los te laten. De angst voor het onbekende en tegelijkertijd het geluk je eigen leven te kunnen inrichten op de manier hoe jij dat wilt. Onderweg zijn er geen verwachtingen, verplichtingen, verjaardagen, vaste lasten en feestdagen. Onderweg hebben we alleen elkaar.

Mysterieus-bos-vrij-met-mij-

Stille geluiden
James loopt voor me uit en draait zich om. ‘Weet je wat ik eigenlijk niet snap? We werken naar onze vakanties toe om uit te rusten van het vele werk. Eenmaal uitgerust, werken we ons weer moe omdat we dan kunnen uitrusten in onze vakantie. Snap jij het? Ik niet.’ Zijn donkere ogen staan ernstig. Dan zegt hij: ‘Ik ben onwijs trots dat we deze stap hebben genomen. Ik ben erg blij dat ik jou heb ontmoet.’ Ik voel een brok in mijn keel maar probeer hem weg te slikken. James laat niet zo vaak verbaal zijn liefde blijken. Ik glimlach naar hem en kus hem op zijn neus. Hij duwt me dichter tegen hem aan en zo staan we een tijdje als hij met zijn heupen begint te bewegen.

We dansen op de stille geluiden die de bomen voortbrengen en de muziek in ons hoofd. James pakt mijn hand en loopt om een paar bomen heen. Er liggen veel bladeren en wat mos. Zachtjes kust hij me in mijn nek. Hij ritst mijn rokje van de achterkant open en ik voel door zijn spijkerbroek zijn stijve. Het sprookjesgevoel dat ik heb om in een mysterieus onbekend bos te vrijen spreekt me extreem aan en al snel liggen we beide naakt op de koude bladeren en het vochtige mos.

Het perfecte plaatje
Ik rol bovenop James en hij glijdt rustig bij me naar binnen. Onze ogen houden elkaar vast terwijl ik boven op hem zit en ik langzaam op en neer beweeg. Hij heeft met zijn ene hand mijn kont vast en met de ander mijn borst en kreunt zacht. Het duistere gevoel van het bos maakt plaats voor een utopie als het zonnetje door de bladeren heen glinstert. Beide kijken we even op en glimlachen. Dan rolt James mij op mijn rug en begint met korte snelle bewegingen mijn binnenste te stimuleren. Ik klem mijn benen om hem heen en duw mijn heupen iets van de grond waardoor hij diep en snel in me kan stoten.

Beide vergeten we de plek waar we op dat moment onze vrijheid beproeven. Beide voelen we elkaars onzekerheid over de toekomst maar vergeten deze al snel. Op dit moment nemen onze zintuigen het over.

Al vrijend opzoek naar vrijheid
De geur van zijn lichaam in combinatie met de dennengeur van het bos, bijt zich vast in mijn lichaam. Onze huid tegen elkaar aan en het mos en de natte bladeren die vastplakken aan ons lichaam geeft alles een extra dimensie. James hijgt in mijn oor terwijl hij klaarkomt en zijn sperma een weg zoekt in mij.

Hij rolt op zijn zij en zet zijn linkerhand onder zijn hoofd. Met zijn rechterhand glijdt hij bij me naar binnen. Ik sluit mijn ogen, wachtend op de kaboutertjes, de engelen en de trollen die me wakker schudden uit deze mooie droom.