Op een warme zomeravond in de kroeg (1/2)

Diezelfde avond kwamen we in een stadje aan en de sfeer voelde direct goed. Er waren leuke tentjes en we spraken af die avond een gezellige kroeg op te zoeken. Ik vroeg of hij zijn witte overhemd aan wilde doen omdat zijn lichaam die zo goed kan hebben en beloofde hem een fikse beloning bij thuiskomst. Hij vroeg mij met glimmende ogen mijn bordeauxrode jurkje aan te trekken. Een jas hoefde ik niet mee want het was een warme zomeravond.

Onderweg naar een leuk café begon het te regenen en we snelde ergens naar binnen. Het was er knus, gezellig en druk en we raakte al snel aangeschoten. James zijn overhemd was doorweekt (wat hem uiterst sexy maakte) en dat viel ook andere vrouwen op. Terwijl de drank vloeide en de opwinding mijn lijf vulde bij het zien van James, trok ik hem wat dichter naar me toe. ‘Hey, kom je hier vaker?’ grinnikte ik in zijn oor. Zijn mondhoeken gingen iets omhoog en zijn hand gleed over mijn rug naar beneden.

Geil in de kroeg
In de overvolle kroeg viel het niemand op dat zijn vingers onder mijn jurkje verdwenen. Hij trok me met zijn andere arm dicht tegen zich aan zodat iedereen alleen maar een ‘klef stelletje’ zou zien. Ondertussen voelde hij met zijn vingers welke string ik aan had en schoof het stukje stof wat opzij. Ik was weerloos, keek hem in de ogen terwijl mijn volledige aandacht lag bij het plekje waar zijn vingers in gleden. Vlakbij mijn oor fluisterde hij: ‘Fuck, wat ben je nat.’ En hij begon cirkeltjes te draaien met twee vingers. We dansten op het ritme van de muziek maar zo intiem en zo geil was ik nog nooit in een kroeg geweest. Zoenend, schuifelend en nog steeds dicht op elkaar begon hij me sneller en heftiger te vingeren. Zijn vingers gleden in en uit me, stimuleerde mijn clit en zorgde voor heftige reacties in mijn lichaam.

En verder…
Ik kon amper op mijn benen staan van verlangen maar hij had me stevig vast. De drank voelde ik lichtjes in mijn lichaam zijn weg zoeken en de wereld om me heen vervaagde. De mensen om me heen waren schimmen en de muziek werd achtergrondgeluid. Het enige wat ik voelde waren zijn vingers die me naar het randje van een extase brachten. Mijn lichaam rilde, ik zakte door mijn knieën en hij hield me stevig tegen zich aan toen ik om hem heen samenkneep.

Zijn vingers gleden voorzichtig naar mijn clit en alle spieren in mijn lichaam waren een moment lang vol spanning. De tinteling die ik op dat moment voelde, in die situatie, met zoveel prikkels, maakte me alleen maar wilder. Hij liet me los en ik wankelde nog even op mijn hakken toen ik mijn ogen opende en recht in zijn geile donkerbruine ogen keek. Hij keek schuldbewust maar dat maakte al snel plaats voor een stoute grijns. Ik greep zijn hand, liep zo snel als ik kon de kroeg uit en zou hem geven waar hij naar verlangde. In het dichtstbijzijnde steegje trok ik zijn knoop los en greep ik zijn harde en stijve erectie vast.