Op een warme zomeravond in een donker steegje (2/2)

In een donker steegje
Ik zet mijn handen tegen de muur en heb geen oog voor eventuele voorbijgangers. Het is een donker steegje zonder lantaarns maar op dit moment moet ik hem voelen. Na heerlijk gevingerd te zijn in de kroeg daarnet, zal ik hem nu geven wat hij verdiend. Ik voel zijn adem in mijn nek hijgen en terwijl mijn handen de bakstenen proberen vast te pakken om grip te krijgen, komt hij langzaam bij me naar binnen. Hij is hard, groot en precies perfect voor mij. Hij praat niet en is vooral bezig zijn eigen opwinding onder controle te houden. Hij houdt zijn ogen dicht terwijl ik hem hoor hijgen.

Zijn extreem zware adem zorgt bij mij voor nog meer opwinding en ik duw mijn kont tegen hem aan. Ik wil hem sneller voelen, harder. Ik fluister: ‘Neuk me James, fuck, neuk me.’ Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Met een vlugge beweging stoot hij hard in me en begint razendsnel in me te stoten. In, uit, in, uit. Het gaat zo snel dat ik niet eens besef dat ik veel minder voel vanbinnen. De geilheid die meester is geworden van mijn lichaam neemt het compleet over.

Neuk me
Hij kreunt zachtjes maar hijgt zwaar en hard. Nog steeds op hetzelfde tempo van daarnet terwijl het zweet hem uitbreekt voel ik dat hij bijna komt. Ik beweeg naar voren, draai me om en wil op mijn knieën gaan zitten om hem mijn mond vol te laten spuiten. Terwijl ik naar beneden beweeg om hem dat laatste zetje te geven, voel ik een steek van pijn in mijn arm. Ik grijp naar mijn arm, kom omhoog en kijk recht in de donkere ogen van James. ‘Omdraaien’, beveelt hij. ‘Ik was nog niet klaar.’ Nog voor ik om ben gedraaid duwt hij me hard tegen de muur en neemt bezit van me. Zijn erectie stoot hij niet geheel voorzichtig in en uit me. Hij grijpt mijn haar vast op het moment dat hij in me komt en alles in hem verstijfd maar hij blijft stoten. En stoten.

Dan laat hij me los, ritst zijn gulp dicht en zegt: ‘Kom we gaan naar de camper, ik ben moe.’