Vrij niet met me, neuk me

Kort maar krachtig
Mijn handen zijn zweterig en mijn lichaam staat op ontploffen terwijl jij hem hard in en uit me stoot. Je gehijg maakt me geiler dan geil en ik wil dat je doorgaat. Ik wil dat je me alle hoeken van deze camper laat zien, dat je me harder neukt dan ik durf te denken en precies daar ben je nu mee bezig. Het gekets tegen mijn billen terwijl je je stijve hard in en uit me stoot is precies wat ik op dit moment nodig heb.

Met mijn handen voorover sta je achter me en glijdt één hand van mijn nek langs mijn rug naar beneden. Ik wil je pijpen, ik wil dat je me likt, ik wil dat je me laat komen. Nee, ik wil dat je me meerdere keren laat komen. Door het branderige gevoel van je platte hand op mijn billen neemt de spanning toe. Ik laat me vallen terwijl jouw handen me overeind houden. Ik laat los terwijl alles samentrekt en het gevoel door blijft gaan. Ik wil niet dat je met me vrijt, ik wil dat je me neukt.